6 free diy paper gingerbread houses

I came across these lovely free printable designs from We Love To Illustrate and couldn’t resist sharing these ladies’ talents. There are a million things you could do with these little cuties, from just getting crafting with your kids, to packaging up holiday goodies.

Gingerbread Mouse House by Little Bee Hive

Santa’s Red Roof Gingerbread House

Snowy 3-D box by Shirley NG Benitez

Woodland Gingerbread House by Julissa Mora

Gingerbread House by Cally Jane Studio

Hop over to all these talented illustrators to check out their beautiful work and to get their free DIY paper gingerbread house designs!

As always, I hope you’re inspired to craft, bake, create and celebrate!

Join The Celebration Shoppe on facebook, sign-up for the daily ideas to come right to your inbox (a box in the right-side navigation bar), follow us on twitterpinterest and on instagram at @thecelebrationshoppe.

you may also like:

Comments

 1. 2

  wanda j says

  Well I’ve tried and tried to find these little gingerbread houses to print out. I can’t seem to locate them at all. Can someone help me out. Send me the link where I can go to get. Would love to do for student at school.
  TIA
  wanda ll

  tljwlj2@suddenlink.net

Trackbacks

 1. […] via Ik ben dol op peperkoek-huisjes. Deze kun je printen en in elkaar zetten. Superleuk om er een paar bij elkaar in de kinderkamer te zetten. 2. pin via Spirograph en neon, waarom heb ik het zelf niet verzonnen. Wat een prachtig effect. Hier zijn er gift-tags van gemaakt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. 3. pin via Geweldig cadeau voor jongens, deze katapult gemaakt van oude skateboards. Mooi en stoer. 4. pin via Ik word blij van papierkunstwerkjes. Deze vind ik dan ook prachtig.  5. pin via En wederom iets leuks om te printen. Ik vind die met die diertjes superschattig, ook leuk om in te lijsten. 6. pin via Eindelijk weer eens een leuke knutsel voor jongens. En hoe gaaf zijn de patroontjes. Ik ben fan 7. pin via Een simpele manier om een muur (tijdelijk) te veranderen zijn stickers. Je kunt ze kopen of zelf maken van plakplastic (of maskingtape) En het fijn is dat je het makkelijk weer kunt veranderen mocht je daar behoefte hebben. Deel met je vrienden… 000 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge